BURSDAGEN MIN!!!

Heisann!! 

Første innlegg etter eg blitt 18 år! Og fortsatt ikke drukke noe alkohol....

Bursdagen min var tirsdag 25. februar. 

Mandagen før, spiste vi spagetti med vertsforeldre og vertssøsken, så åpnet jeg gavene mine, og hadde feiringen da :) Fikk masse fint!!

Tirsdagen som var selve dagen var Simone og Caroline (begge tyske utvekslingselever) var med meg hjem fra skolen. Vi tenkte å gå ut for middag, men siden meg og Andrew er hjemme alene noen timer hver tirsdag og torsdag, hadde vi ikke noe tid til å gå ut, for Tim skulle i møte, så vi hadde ikke noe tid.
ISTEDENFOR hadde vi en hyggelig dag her hjemme!! Vi satt og maste i vei, og spiste lasagne til middag, og eg fik gave fra Simone hver time!! (18 min over hver time) + fikk en gave mellom hver skoletime også!! Hun er så søt altså!!

Siste presang eg fikk av henne var bilett til Selena Gomez konsert!!! Vi hadde snakket om å dra, så fikk eg billetten i gave!! :D

 

Lørdagen etter bursdagen feiret eg det med noen flere venninner (mest utvekslingsstudenter).

Vi hadde planer om å dra "tubing", altså sånne tuber man har bak en båt, men på snø i "barne slalom bakke" lignende løyper, men var så kaldt dagene før, og eg var på begynnelsen til å bli forkjølt, så dagen før la eg nye planer og sa vi kunne gå å bowle og gå ut for middag! :)Eg skal også til Florida i Spring break!!! Simone sin vertsfamilie skal ned der, og de sa hun kunne ta med seg en venninne!!!! Og siden min familie plutselig ikke hadde noen planer alikavell, så sa eg selvfølgelig ja!! Vi skal reise til Orlando først, og være der i 5 dager og dra til Disney World og greier!! før vil skal til der de har hus, så skal vi vær der for 5 dager før vi reiser tilbake og skal på skolen igjen! GLEDER MEG!!!!

Kommentere?

prinsessen

13.03.2014 kl.21:24

Ser ut som dere koste dere kjempe masse! Ha en nydelig kveld videre <3

Hadde blitt utrolig glad om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse store klemmer, Prinsessen.

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

18, Bergen

Jeg er i Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg er i en flott familie på fire + en hund. Jeg reiste 21. august og begynte på skolen 3. september og ferdig 6. juni.

Kategorier

Arkiv

hits