Chicago!

Torsdag i 17 tiden etter skolen kom Katrinas mor og plukket meg opp, og neste stop Chicago!!

Fredag mornign/formiddag hadde Kinsey et turnmøte i Chicago, så jeg og bestemor dro til Chicago også for å se på! 

Torsdag til fredag, Katrina og Kinsey bodde på ett annet hotel enn meg og bestemor. Når vi kom til Chicago gikk vi til hotelet og ble der resten av kvelden (var sikkert 20-21 tiden eller noe). 
Fredag morning var det opp tidlig for å se Kinsey turne. Tok taxi dit, så fikk sett litt av byen. Etter hun var ferdig med å få masse medaljer og gjort en bra jobb, gikk vi ut til lunsj, og senere tilbake til hotelet før vi gikk ut.

Senere på kvelden gikk vi ut til midten av sentrum for å shoppe bitte litt (ikke klesbutikker, men Hersey's Store, American Girl Store, Lego Store, of vi var ute å spiste middag.) Før shopping og mat, gikk vi opp i John Hancock Center, som var opp i 94 etasj


e eller noe... VELDIG vakker utsikt!! Var mørkt! og kunne se hvor svær byen var!!   I NYC var vi også høyt oppe, men det var midt på dagen, så er glad jeg fikk nå sett en storby fra toppen i mørket!

 
Lørdag morning våknet vi tidlig, pakket alt, og puttet det i bilen, og så gikk vi til en liten søt cafè og spiste frokost. Så gikk vi til sentrum (ikke langt unna i det hele tatt) og gikk i gatene, var så tidlig at lite var åpent. Første butikk var Disney Store. etterpå gikk vi innom Nike Store, og en møbel/hus ting butikk, og en kjent liten popcorn butikk, før vi vendte mot bilen og tok turen hjem.  

 
        


Klager ikke på utsikten fra hotelrommet i 11. etasje!  :
Kommentere?

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits