Snødager

Heisann!

Nå har vi en del snø her, det vil si mer enn vi vanligvis får i Bergen! 

 

Her i Michigan er det normalt å få snø, men denne vinteren har alle sagt at det er mye mer enn vanlig. Her hvor jeg bor (Hudsonville) får vi en del mere enn andre plasser i Michigan, på grunn av "the lake effect", noe som vi i Bergen kan skjønner veldig godt!! Vinden er som oftest sånn at vi får skyene som kommer fra Lake Michigan, og da faller snøen som oftest over oss i Hudsonville. Så de er godt vandt med snø, og skolene liker ikke å stenge med mindre de må! 

Nå i dag er den syvende snødagen! Vi hadde 1 dagen før juleferien, og 2 dager rett etter juleferien. Og vi hadde fri fredag før helgen, og hele denne uken så langt! 

Som oftest skal man få melding/eller bli ringt om morningen før skolen, men mangen av våre dager har vi allerede fått vite det dagen før, noe som tyder på at det er nåkså ikke. 

Jeg tror vi kan ha rundt 5-6 dager fri pga været før vi må ta de opp igjen til sommeren. Det vil si at nå er jeg ikke ferdig på skolen før 7-8 juni i steden for 6. juni. Men det skal nå gå fint det også.
Snødager er både for det er mye snø, og her er det mye større nabolag enn i Norge, og skolebussene kjører i nabolagene her, så det tar lang tid før de e måkt, så vi kan ikke komme oss på skolen. 
Også om det er for kaldt, så får vi ikke gå på skolen. Om "windshellet" er for kaldt (blanding av hvor mye vind, og temperaturen) så må vi holde oss inne.
Hva gjør man på snødag??
Man sitter inne, og ikke gjør noen ting! Jeg var på shopping på fredag, og i går, for veiene har ikke vært for gale de dagene!! Ellers er det å spille uno med ungene, eller se på serie, eller tekste og skype med folk! Har brukt en del tid på skype og fått snakket med folk jeg ikke har snakket med på lenge!¨
Helgen som kommer, er langhelg, som blir kallt "Winter Break". Så vinterferien er fri på fredag og mandag! Så om vi har skole i morgen, er det kun en dag denne uken!
Og mest sannsynlig blir det skole i morgen! Skolen vil helst ha ferrest mulige snødager nå!! Og været tror jeg begynner å bli en del bedre! Trodde vi skulle på skolen i dag...  

 

Bilder er fra lørdag! Vi var på tur rundt nabolaget. Dette var før måkebilen, så veiene er bedre nå altså!

Kommentere?

amalie99

29.01.2014 kl.15:57

så fine bilder! super blogg stå på videre:D

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits