Amerikansk jul

Dette var mitt første år hvor jeg ikke feiret julen med min norske familie! Jeg savnet dem selvfølgelig, men hadde fortsatt en flott jul!

Desember 24 gikk som følger:

Jeg sto opp og vi gjore ikke noe spessielt før 3 tiden, men jeg så tre nøtter til askepott på pcen, og vi åpnet en gave hver alle sammen, fra norge. 

3 tiden dro vi til kirken, for Kinsey skulle synge. Der møtte vi Tim sine foreldre og Katrinas foreldre, og søster, og bror med kone. Etter kirken gikk vi alle sammen hjem til vårt hus hvor det var spagetthi middag, og masse gode desserter. 
Desember 25 gikk som følger: 

Vi sto opp tidlig for å åpne alle gavene våre, vi var oppe i 7 tiden. Vi satt og åpnet gavene, tok sikkert rundt 1 time. Alle var fornøyd med gavene sine!
i 11 tiden dro vi til Katrinas foreldre (hvor hennes søster og bror og kone bodde også) for lunsj/middag. Denne dagen hadde vi roastbiff, siden Katrina lagde spagetthi dagenfør, og vansligvis lager hennes mor det for den 25.
Ettere vi hadde spist, var det tid for å åpne mer gaver! Gaver fra alle de som var der.

 Dette er de fleste gavene jeg fikk! Takk alle sammen. 
Jeg og Kinsey ble der resten av dagen, mens TIm, Katrina og Andrew gikk en liten tur hjemmom for å lufte Indiana (hunden). For å så komme tilbake for dessert, og da kom det mange flere også.

Fredagen etterpå hadde vi fått biletter til sirkus ting, så dag var meg, Andrew, Tim, og Anrews onkel og tanter av gårde (skulle være Kinsey og ikke Tim, men hun ble syk). Det var veldig kjekt! 
 

Kommentere?

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits