Baby Lucas

Dette trimesteret tar jeg "child development" klasse. Dette er en klasse hvor man lærer om små barn. En av oppgavene i løpet av trimesteret er å ta vare på en baby i 48 uker. Jeg hadde min gutt (vi trakk om vi fikk gutt eller jente) desember 13-15. Dette var i utgangspunkt en hektisk helg siden jeg ikke skulle sove hjemme noen av dagene, men alt ordnet seg til slutt!

Fredagen startet ungen klokken 15:00, rett etter jeg kom hjem fra skolen. Den var veldig krevende med en gang, mye mating, men det gikk fint. 

Senere den dagen dro jeg til Kris, som er min area rep. Der spiste vi middag, jeg og mange av de andre av hennes utvekslingstudenter! Og senere hadde vi det kjekt, og noen av oss sov over.
Det var en annen som også hadde ungen samme helg, og begge av oss sov over, men det gikk overaskende fint! Om kvelden var ikke ungene så krevende, og vi la oss sent og sto opp tidlig, så min baby begynte å grine akkuratt når vi hadde lagt oss (som var sånn to om morningen) og så gren han en gang rundt 3-4 tiden, og en gang 6:40, og jeg hadde planer om å stå opp 7, så var ikke så gale.

Jeg ble plukket opp 8 av Tim og Andrew, for vi skulle på santabrunch, med Tim sine foreldre, og søster med mann og barn. Kinsey hadde turdn, så hun og Katrina kunne ikke komme. Men vi hadde det kjekt med og frokost/lunsj.

Senere den lørdagen ble jeg plukket opp av Marlene og hennes verts mor på vei hjem til deres hus, hvor jeg var resten av kvelden og natten. Resten av familien min her dro til Detroit for Kinsey hadde sitt første turn møte, og det gikk veldig bra!

Ungen var ikke så gale som jeg hadde trodd, den spiste bare veldig lenge og mange ganger.
Når ungen gren var det fire ting som kunne være gale:

? Ungen var sulten

? Ungen måtte skiftes på

? Ungen måtte rape

? Eller at vi måtte gynge ungen

Så altså det er mye lettere med en dukke/baby enn en ekte, men du får fortsatt følelsen av at alt tar lengre tid. 

Kommentere?

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits