Hos vertsfamilien

Nå har jeg vært hos vertsfamilien min i noen dager, og alt er helt flott!! De er kjempe snille og grei, og ungene ble fort vandt med en "storesøster". Disse dagene jeg har vært i Hudsonville har gått veldig fort! Førsdag dag ble jeg plukket opp på flyplassen før vi gikk rett på Red Robin og spiste lunsj før vi tok turen hjem. Huset er stort og flott! Første kvelden kom 3 jenter som jeg er venner med på face som bor i nabolaget over for å si hei. De er kjempe hyggelige så det er supert! Var ute å shoppet med to av dem i går, og forrigårs var vi alle 4 ute og spiste frossen yoghurt (vanlig softis men kunne velge mellom mange smaker, og toppinger) Godt var det! 
Ellers har jeg og vertsmor vært oppe på skolen både mandag og tirsdag. Først var vi oppe for å fikse timeplanen min, så nå vet jeg hvilke fag jeg skal ha resten av året! Men vi glemte passet (de må ha kopi av det) så da ble det en liten tur opp der på tirsdagen også, og da hadde vi god tid så vi gikk rundt og fant ut hvor klasserommene mine er (heldigvis er nesten alle klassene i første trimester i nærheten av skapet mitt!) 

 

Jeg har allerede fått shoppet en god del! Så nå kan det bare bli lit kaldere! Haha

Det er deilig og varmt, ikke så mye sol men fortsatt helt herlig!

I dag var Katrina (Vertsmor), Andrew (vertsbror), Kinsey (vertsøster) og jeg ute ved Lake Michigan som er ca 20 min herfra. Vi badet og koste oss! Store bølger. 

 

Jeg begynner ikke på skolen før tirsdag, men vi finner nok på masse før den tid. Men vi snakkes senere ;)

Én kommentar

Marianne

28.08.2013 kl.23:19

Åå, så gøy :D

Masse lykke til i USA :)

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits