NYC dag 1 og 2

Ja nå er jeg altså i selveste New York city! E en halt fantastisk stor og fin by!

Onsdag morgen reiste jeg fra Bergen til Oslo, og videre fra Oslo sammen med 5 andre norske utvekslingsstudenter til New York. Vi kom rundt 13:30 i lokaltid (19:30 i norsk tid). Da ble vi møtt av Into folk, og så måtte vi vente på noen flere utvekslingsstudenter fra andre land før vi satt oss i en liten bil som fraktet oss til hostellet.

Denne dagen spiste vi kun middag, og gikk rett til sengs etterpå. Før middag var vi bare på hostellet å prøvde å få tiden til å gå siden vi ikke får gå ut fra hostellet.

I går var vi litt på sightseeing og shopping!
Det begynte med å ta metroen inn til sentrum og så var vi på vi mot top of the rock! Der var den en fantastisk utsikt på alle kanter!

Etterpå var det shopping og lunsj spising på 5 timer! Jeg kjøpte bare en genser siden jeg ikke har så god plass i kofferten, og shoppingmulighetene i Grand Rapids er veldig bra!
Etter en mengde shopping var det tilbak og slappe av litt og spise middag på hostellet før vi reiste tilbake og så Times Square at night! Veldig annerledes og lyst!

Når vi skulle ta metroen tilbake til hostellet på kvelden så ventet vi i en evighet på syden skulle komme før vi byttet plattform og tok en annen metro hjem! Dette var ikke så kjekt siden nesten alle (unntatt meg) var trøtt og sliten etter en lang dag attpåtil de store tidsforskjellene.

Nå er jeg klar for en ny og spennende dag i vente! Jeg skriver om det en gang jeg får tid. Snakkes!

2 kommentarer

mamma

23.08.2013 kl.16:38

Kos deg masse ;) klem♥

Charlotte i USA

24.08.2013 kl.00:06

Wiii, er så glad på dine vegne. Ser ut som du koser deg masse :D

Her er det lov og kommentere:

Mariann Krossøy

Mariann Krossøy

17, Bergen

Jeg skal til Hudsonville, MI i USA som utvekslingselev skoleåret 13/14. Jeg reiser med Into/ISE. Jeg skal til en flott familie på fire + en hund. Jeg reiser 21. august og begynner på skolen 3. september. Mail: mariannkrossoy@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits